KOSYS na doma (homeoffice)

 

 

Podmínky

Pokud nemáte možnost vzdáleného připojení do práce, musíte zůstat doma a potřebujete pracovat v KOSYSu, pak možná využijete naší nabídku. Po dobu pandemie Covid-19 nabízíme stávajícím uživatelům ke stažení plnou verzi KOSYSu pro užití na doma. Verze je zcela ZDARMA včetně aktualizací a můžete ji volně užívat do 31.12.2021. Během tohoto období můžete tuto verzi nainstalovat na libovolný počet počítačů. Heslo na prodloužení licence bude vydáno jen do 31.12.2021. 

Tato varianta je určena pro jednouživatelskou verzi! Používáte-li v práci síťovou verzi, kontaktujte svého IT, aby zařídil vzdálený přístup. Neinstalujte tam, kde již KOSYS nainstalovaný máte, přepsala by se licence vašeho KOSYSu touto dočasnou!

Jak to funguje?

V práci si uložíte datovou knihovnu na flash disk ikonou "Zabalení/archivace". Doma ikonou "Rozbalení knihovny" vyberete ZIP soubor na flashdisku. V době, kdy doma pracujete, nesmí nikdo pracovat v KOSYSu v práci ve stejné datové knihovně. Změna by se na vašich "domácích" datech neprojevila. Po ukončení práce doma si knihovnu opět uložíte na flash disk, v práci rozbalíte a pokračujete v aktuální knihovně.

Verzi pro užití na doma (HomeOffice) nainstalujete z tohoto odkazu podle návodu na straně 28 v příručce www.kosys.cz/navody/prirucka.pdf

V případě dotazů můžete kontaktovat podpora@kosys.cz nebo hotline 607 810 903.